» Chew #6 : Babeczki nie z tej ziemi

Chew #6 : Babeczki nie z tej ziemi

Dodał: Rafał 'Wyszu' Wyszomirski

Chew #6 : Babeczki nie z tej ziemi
6
Ocena użytkowników
Średnia z 1 głosów
-
Twoja ocena
Mają na liście życzeń: 0
Mają w kolekcji: 1
Obecnie czytają: 0

Dodaj do swojej listy:
lista życzeń
kolekcja
obecnie czytam
Tytuł: Chew #6 : Babeczki nie z tej ziemi
Scenariusz: John Layman
Rysunki: Rob Guillory
Seria: Chew
Wydawca: Mucha Comics
Tłumaczenie: Robert Lipski
Liczba stron: 160
Format: 175x265 mm
Oprawa: twarda
Papier: kredowy
Druk: kolorowy
ISBN: 978-83-61319-84-9
Cena: 59,90
Wydawca oryginału: Image

Tony Chu, cybopata i agent federalny potrafiący odbierać wrażenia mentalne z tego, co zjada, balansuje na krawędzi życia i śmierci na OIOM-ie. Na scenę wkracza jego bliźniaczka, Toni. Toni jest cybowidzącą – potrafi ujrzeć przyszłość obiektów, które zjada. A ostatnio jej wizje stają się naprawdę przerażające.

Przedstawiamy Babeczki nie z tej ziemi, kolejny tom wielokrotnie nagradzanej serii o gliniarzach, złoczyńcach, kucharzach, kanibalach i jasnowidzach. Album zawiera zeszyty, które pierwotnie ukazały się jako Chew #26-30 oraz sensacyjną jednozeszytową historię poboczną, która zawładnęła sercem Ameryki Chew: Secret Agent Poyo.

*  *  *

„Nadzwyczaj inteligentna, zabawna i wyjątkowa lektura”.

Complex.com

„Kolejny przykład świetnego komiksu autorstwa Laymana i Guillory’ego”.

MajorSpoilers.com

„Zabawniejsze niż ustawa przewiduje”.

Newsarama.com

„Chew to rozrywka na solidnym poziomie”.

MTVGeek.com

Źródło: opis wydawcy

Tagi: Chew #6 : Babeczki nie z tej ziemi | Chew | John Layman | Rob Guillory | Mucha Comics


Czytaj również

Chew #08: Przepisy rodzinne
Wspomienia
- recenzja
Chew #7: Zgniłe jabłka
Żarty się skończyły
- recenzja
Chew #2: Międzynarodowy smak
Kurczak w tropikach
- recenzja
Chew #1: Przysmak konesera
Coś na ząb
- recenzja
Chew #9: Kurczę pieczone
Bardzo złe chwile
- recenzja
Nieśmiertelny Iron Fist #2: Siedem stolic nieba
Wracając na stare śmieci
- recenzja

Komentarze


Jeszcze nikt nie dodał komentarza.

Komentowanie dostępne jest po zalogowaniu.


ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.