» Chew #4 : Flambirowanie

Chew #4 : Flambirowanie

Dodał: Rafał 'Wyszu' Wyszomirski

Chew #4 : Flambirowanie
6.5
Ocena użytkowników
Średnia z 1 głosów
-
Twoja ocena
Mają na liście życzeń: 0
Mają w kolekcji: 2
Obecnie czytają: 0

Dodaj do swojej listy:
lista życzeń
kolekcja
obecnie czytam
Tytuł: Chew #4 : Flambirowanie
Scenariusz: John Layman
Rysunki: Rob Guillory
Seria: Chew
Wydawca: Mucha Comics
Data wydania: 10 kwietnia 2016
Tłumaczenie: Robert Lipski
Liczba stron: 120
Format: 170x260 mm
Oprawa: twarda
Papier: kredowy
ISBN: 9788361319665
Cena: 49,90
Wydawca oryginału: Image Comics

Przedstawiamy kolejny tom wielokrotnie nagradzanej serii o gliniarzach, przestępcach, kucharzach, kanibalach i jasnowidzach, z odrobiną kosmicznej pikanterii.

Nadchodzą dziwne czasy dla Tony’ego Chu, agenta federalnego i cybopaty, który potrafi odbierać mentalne odczucia ze wszystkiego, co zjada. Na niebie nad Ziemią pojawiły się dziwne napisy w obcym nieznanym języku. Ludzie obawiają się nadejścia końca świata i nie przejmują się zakazami FDA, do niedawna najpotężniejszej organizacji rządowej, która coraz bardziej traci na znaczeniu. Co w tej sytuacji stanie się z najlepszym agentem FDA, Tonym Chu?

*  *  *

"Niekiedy wnikliwy, zawsze niesmaczny, ogólnie zabawny i szczególnie wciągający."

WIRED.com

"Musisz mieć ten komiks."

ComicsAlliance.com

"Layman i Guillory stworzyli prawdziwie epicką historię."

MajorSpoilers.com

"Nic nowego..."

ComicBookResources.com

Album zawiera materiały opublikowane pierwotnie w Chew #16-20.

Źródło: Opis wydawcy

Tagi: Chew | Chew #4 : Flambirowanie | John Layman | Rob Guillory


Czytaj również

Chew #9: Kurczę pieczone
Bardzo złe chwile
- recenzja
Chew #08: Przepisy rodzinne
Wspomienia
- recenzja
Chew #7: Zgniłe jabłka
Żarty się skończyły
- recenzja
Chew #2: Międzynarodowy smak
Kurczak w tropikach
- recenzja
Chew #1: Przysmak konesera
Coś na ząb
- recenzja
Batman: Wieczny Batman #3
Długo, lecz czy dobrze?
- recenzja

Komentarze


Jeszcze nikt nie dodał komentarza.

Komentowanie dostępne jest po zalogowaniu.


ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.