» Wieści » Aktualizacja: Krakers nr 38/2012

Aktualizacja: Krakers nr 38/2012

24-01-2012 14:08 | Kuba Jankowski

Aktualizacja: Krakers nr 38/2012
Przekazujemy garść nowych informacji od Michała Antosiewicza w sprawie Krakersa nr 38/2012. Michał Antosiewicz: W tym tygodniu na stronie projektu przedstawiono próbkę komiksu ostatniego twórcy - Jarosława Gacha - którego prace znajdą się w nowym Krakersie. W nr 38/2012 znajdą się 4 jego komiksy:
  • R'ija (5 stron)
  • Guliwer (1 strona w kolorze - znajdzie się na tylnej stronie okładki)
  • Sobótka (3 strony)
  • Jesień (1 strona)
Razem 10 stron. Obecnie trwają prace nad składem Krakersa, a dokładniej nad polskimi dymkami do komiksu Wielesław. Pozostałe komiksy zostały już przygotowane do druku. Czekam wciąż na kolorową wersję rysunku na okładkę, który powinienem dostać w tym miesiącu. Równocześnie informuję, że aktualny nakład wynosi 220 egzemplarzy. Jeśli uda się zwiększyć w ciągu 2 tygodni do 300 (a są szanse, dzięki bannerowi reklamującemu Krakersa na "Alei Komiksu"), wówczas zamiast druku cyfrowego wyjdzie lepszej jakości druk offsetowy. Równocześnie informuję, że planowana data oddania materiału do druku to 6 lutego (poniedziałek). Wtedy będę znać już cenę ostateczną, o czym wszystkich poinformuję i przekażę numer konta. Osoby, które w ciągu miesiąca od chwili rozesłania wiadomości o numerze konta nie dokonają wpłaty, stracą możliwość zakupu Krakersa. Trafi wówczas do pierwszej osoby, która zapyta o możliwość zakupu. Osoba, która utraci prawo do zakupu zostanie o tym powiadomiona emailem. Przypominam, że dla osób, które zamówią Krakersa do 6 lutego, cena przewidywana wynosi 45 zł plus koszty wysyłki listem poleconym lub paczką (wybrana zostanie tańsza opcja wysyłki). Ci, którzy zamówią potem, będą musieli zapłacić 60 zł plus koszty wysyłki. Osoby, które zamówią Krakersa a w ciągu 1 miesiąca nie dokonają przelewu, będą mogły próbować zakupić go po wyższej cenie.
Źródło: Michał Antosiewicz
Tagi: Krakers nr 38/2012 | Jarosław Gach


Czytaj również

Komentarze


Jeszcze nikt nie dodał komentarza.

Komentowanie dostępne jest po zalogowaniu.

ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.