» Wieści » Lipcowa karta FNM

Lipcowa karta FNM

23-06-2004 20:19 | XaN007

Lipcową kartą, którą będzie można otrzymać na FNM będzie prawdopodobnie Treetop Village. Mam nadzieję, że tym razem karta jest prawdziwa, a nie tak jak ostatnio - podrobiona. Oto jak się ona prezentuje:

Komentarze

string(15) ""

~pszczolka

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
nie wiem do kogo.... pewnie pirat z tomkiem wszystkie zgarnal. nie mam pojecia, ja zlodziejem nie jestem :-(
01-01-1970 01:00
~sire`

Użytkownik niezarejestrowany
    ...
Ocena:
0
bard w krk jest naprawde goracym miejscem :P
01-01-1970 01:00
~Ryzy

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
Z tego co widze to juz naprawde dawno mnie nie bylo w Bardzie.. coraz ciekawiej sie tam dzieje... chyba znowu zaczne tam chodzic zeby tylko ogladac te cyrki:]
01-01-1970 01:00
~pszczolka

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
nie wiem do kogo.... pewnie pirat z tomkiem wszystkie zgarnal. nie mam pojecia
01-01-1970 01:00
~Czajfoos

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
Po wtore jak ktos nie wie o co chodzi moze niech sie nie wypowiada (montana) po pierwsze primo nie chodzilo tutaj o przegrana z nim bo w zasadzie to bylo raczej moja zasluga ze wygral bo sam zagralem jak C**** , chodzi o to ze jak ktos w nieuczciwy sposob wygrywa pre to chyba cos z tym jest nie tak, a po trzecie zastanawia mnie to droga pszczolko do kogo Odlecialy akurat 3 smoki bo imo to nie jest przypadkowa liczba
01-01-1970 01:00
~pszczolka

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
to ze pirat wygral kiedys z czajfoosem nie jest przyczyna klotni tylko znikajace karty... ludzie, jesli ktos kradnie karty przeznaczone na nagrody to robi to samo co robil dominik tylko nie danej osobie ale ogolowi!! takie osoby upodabniajace sie do dominika powinny miec dozywotniego bana w dci.
01-01-1970 01:00
~Wow

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
Mozna nia grac na turniejach i jest sporo wiecej warta od zwyklej :)
01-01-1970 01:00
~olo22

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
hej, a ja mam takie pytanko troche z innej beczki. Jestem początkujacy i nie wiem czy taka karta DCI, jak ta u góry, rozdawana na FNMach, jest dużo droższa niz zwykła, bez znaczka dci, i czy taka karta normalnie mozna grac w turniejach czy jest to coś w rodzaju goldborder ?????

pozdro
01-01-1970 01:00
~sire

Użytkownik niezarejestrowany
    loll
Ocena:
0
mysle, ze to ze pirat kiedys tam z czajnikiem wygral nie za bardzo jest powodem jakis pretensji...
01-01-1970 01:00
~Macros

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
Przy braku certified judge na turnieju, k-value moze przekroczyc 8, gdyz moze wynosic 16;P. K-value 8 jest obecnie uzywane tylko na 2 rodzajach turniejow, sa to: Prerelease i FNM, reszta turniejow domyslnie odbywa sie na k-value 16 (oczywiscie wieksze eventy, odpowiednio wyzsze k), chyba ze gracze/sedzia zdecyduja inaczej.
01-01-1970 01:00
~Montana

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
To że cie wtedy rozwalił w top 4 to chyba nie powod chyba zeby taka afere robic...
01-01-1970 01:00
~Montana

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
Jezu odczepcie się już od Pirata!!!!!!!!
01-01-1970 01:00
~Czajfoos

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
A co ty wogole wiesz o calej sytuacji ze go tak bronisz ? masz o niej jakiekolwiek pojecie bo IMO zadnego
01-01-1970 01:00
~Ziomek

Użytkownik niezarejestrowany
    Hahaha
Ocena:
0
Ogolnie pirat z perspejtywy osoby 3-ciej wyglada na to ze masz sporo za uszzami... a tak pozatym \" 1) sędziowanie z levelem 0 jest dozwolone - wtedy k-value turnieju nie może przekaraczać 8\" Skoro lvl0 jest rozumiany jako brak lvlu, to naparwde widac ze nieźle orientujesz sie co jest grane...hahha
01-01-1970 01:00
~pszczolka m

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
ale jakos sie usprawiedliwiasz i pograzasz maja i sprzedawce....... a sam uczestniczysz
01-01-1970 01:00
~pirateofthesevenseas

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
co do bomb jeszcze, miałem 3:
-1 białą
-1 czerwoną
i jeszcze jedną zieloną w sidzie...
01-01-1970 01:00
~pirateofthesevenseas

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
ja jakoś nie pamiętam żebym zagrał drugą bombę ?!

co do sajdowania - mogę przysiąc że nie powiedziałem bratu słowa na ten temat - w konkretnej grze o której mówisz KU MOJEMU ZDZIWIENIU wysajdował clampy co okazało się dobrą decyzją...

co do procederu znikających kart: chciałbym żeby wszystko było uczciwie i dlatego cały czas próbuje coś w tym zmienić inaczej bym o tym nie pisał na forum publicznym
01-01-1970 01:00
~sire

Użytkownik niezarejestrowany
    ....
Ocena:
0
a swoja droga to jest dziwne, ze w Krk nie ma zadnego sedziego dzialajacego..
01-01-1970 01:00
~rysiu

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
@sire: Idą wakacje (Ty juz chyba masz) idą MPki - zrób sobie 1 lvl :]
01-01-1970 01:00
~PiT

Użytkownik niezarejestrowany
    [brak tematu]
Ocena:
0
ja akurat takiej pamieci jak sobek nie mam zebym widzial dokladnie 2 w grze, ale doskonale pamietam jak sie cieszyles ze trafiles 2 bomby idealnie pod tego auriok salvagersa ...
01-01-1970 01:00

Komentowanie dostępne jest po zalogowaniu.