» Wieści » FAQ i errata do Władca Pierścieni LCG

FAQ i errata do Władca Pierścieni LCG

19-12-2013 14:57 | Mateusz 'TheProdigy' Gołaszewski

FAQ i errata do Władca Pierścieni LCG

Wydawnictwo Galakta udostępniło erratę wraz z odpowiedziami na najczęściej zadawane pytania do gry Władca Pierścieni LCG. Można ją zobaczyć tutaj.

Źródło: Galakta
Tagi: Galakta | Władca Pierścieni LCG


Czytaj również

Komentarze


balint
   
Ocena:
0

Brawo Galakta! Pół roku zajęło przetłumaczenie dziesięciu dodatkowych zdań!!!! Pełna profeska....

20-12-2013 08:07

Komentowanie dostępne jest po zalogowaniu.

ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.