» Wieści » Chernobylite wyjdzie z Wczesnego Dostępu latem

Chernobylite wyjdzie z Wczesnego Dostępu latem

26-04-2021 06:39 | Tomasz 'Asthariel' Lisek

Chernobylite wyjdzie z Wczesnego Dostępu latem

Przedstawiciele studia The Farm 51 ogłosili oficjalnie, że Chernobylite, sci-fi survival horror RPG rozgrywający się w zeskanowanym w 3D Czarnobylu, trafi do sprzedaży w wersji 1.0 w lipcu bieżącego roku. Gra będzie dostępna na PC, PlayStation 4 oraz Xbox One.

Informacja prasowa:

Już w lipcu fani gatunku będą mogli w pełni zanurzyć się w rozgrywce prawdziwie łączącej w sobie eRPGa i sci-fi survival horror. Rozgrywce, która będzie wymagała od graczy planowania działań z wyprzedzeniem, skradania i razem z sojusznikami poszukiwania wskazówek, które pozwolą rozwiązać zagadkę chernobylskiej strefy wykluczenia.

Chernobylite, które jest już na Steamie w ramach Wczesnego Dostępu, właśnie otrzymało dużą przedpremierową aktualizację wprowadzającą istotne zmiany w fabule, dialogach, lokalizacji i ścieżce dźwiękowej gry. A do tego pozwalającą graczom poznać początek finalnego poziomu!

To również szansa, żeby skorzystać z ostatniej wczesnodostępowej, 20% obniżki ceny Chernobylite, która rozpocznie się 23 kwietnia o godz. 10:00 PDT / 6:00 PM BST/ 7:00 PM CEST i potrwa do 30 kwietnia. Deweloperzy z The Farm 51 wcześniej ogłosili również, że wszyscy, którzy zakupią grę na etapie Wczesnego Dostępu, otrzymają wszystkie przyszłe DLC do gry za darmo.

 

Zaloguj się, aby wyłączyć tę reklamę
Źródło: Informacja prasowa
Tagi: Chernobylite


Czytaj również

Komentarze

string(15) ""

Jeszcze nikt nie dodał komentarza.

Komentowanie dostępne jest po zalogowaniu.