string(15) ""
» Blog » Rolka - recenzja
30-03-2011 17:31

Rolka - recenzja

Odsłony: 2

Rolka - recenzja
Cieszcie się, bo to mój pierwszy wpis tutaj od ponad dwóch lat. Prawdopodobnie też ostatni.

Wygrałem ostatnio w konkursie taką dziwną rolkę. Konkurs - olimpiade specjalną na temat hodowli mandżurskich ślimaków-kanibali, prowadziła pcimska firma Liczbografia. Tak się składa że mam doktorat z hodowli owych ślimaków, więc wygraną miałem w kieszeni.

Rolka - wbrew temu co mówią gugle - nie służy do czyszczenia ubrań, lecz jest INSPIRATOREM ERPEGOTWÓRCZYM. Wystarczy bowiem przetrzeć nią starą kurtkę, spodnie lub wycieraczkę, a następnie z uzbieranych kłaków zrobić napar. Napar się wypija i już głowa pełna pomysłów.

Słyszałem także, że ostatnio ktoś - nie mam zielonego pojęcia kto - wyczyścił taką inspirującą rolką starą, brudą od krwi piżamę z wizerunkiem robota - i zrobił grę! Motyla noga - zatem to działa!

Chodzą także słuchy, że ów tajemniczy ktoś przetarł swoim egzemplarzem Inspiratora czteropaskowe ortalionowe dresy - i znów coś pisze!

Niech mnie drzwi ścisną - mam garnitur po zmarłym dziadku i stary kalosz wyłowiony z jeziora - aż boję się myśleć jak wspaniałe pomysły mi się z tego zrodzą...

Nawiasem mówiąc, zapraszam TU oraz TU.

Komentarze


lucek
   
Ocena:
+2
Motyla noga - zatem to działa! - wpisuję na moją listę one-linerów roku.


l.
30-03-2011 17:35
Malaggar
   
Ocena:
+1
mam garnitur po zmarłym dziadku i stary kalosz wyłowiony z jeziora - aż boję się myśleć jak wspaniałe pomysły mi się z tego zrodzą...

Gra o utopcach biznesmenach?
30-03-2011 17:57
Omlet
   
Ocena:
0
Brzmi solidnie - masz 10% ze sprzedaży. Mało to nie będzie, bo patrząc realistycznie nastawiam się na sprzedaż około ośmiuset tysięcy podręczników (oczywiście w ciągu kwartału).
30-03-2011 18:00
Malaggar
   
Ocena:
0
Do tego chcę spodnie z bazaru i podrobioną bluzę Lonsdale - w końcu trza wyglądać na kowentach, nie?
30-03-2011 18:02
Omlet
   
Ocena:
0
Powiem więcej - odkupię od Ramela jego spodnie z bazaru i Ci dam. Gdzie mieszkasz? Zaniosę Ci je na kolanach.
30-03-2011 18:03
Malaggar
   
Ocena:
0
Ok, moja asystentka zgłosi się do Twojej i uzgodnią termin.
30-03-2011 18:05
nid
   
Ocena:
+2
Cieszcie się, bo to mój pierwszy wpis tutaj od ponad dwóch lat. Prawdopodobnie też ostatni.

Sądząc po poziomie tego wpisu, to istotnie wielka szkoda że ostatni.
30-03-2011 22:59
Squid
   
Ocena:
0
Omlet, witaj (ponownie) na Polterze!

IMO Robotica prawdopodobnie nie była aż taka zła (chociaż kompletnie nie w moim klimacie).

Co innego Furia - jeden FATAL i jedno Violence na rynku erpegowym wystarczy.

Zgłaszam się na ilustratora utopców! Mogę narysować kronka na każdej stronie. Odpalicie mi 5%?
30-03-2011 23:08
Omlet
   
Ocena:
0
Jasne. Mogę też Ci dać moje spodenki kąpielowe (spodnie Ramela już niestety obiecałem), co prawda rozdarły się na mojej wielkiej du... ups, tyłeczku, ale pewnie da się zszyć.

PS.

POLECAĆ! CHCĘ BYĆ NA GŁÓWNEJ!!!!!!1111oneoneone
30-03-2011 23:19
Kamulec
   
Ocena:
+2
Nudne.
31-03-2011 01:09
54591

Użytkownik niezarejestrowany
   
Ocena:
0
Słabe, lepiej grać w Warhammera. Z tego wpisu sesji WFRP nie będzie.
12-04-2013 10:35

Komentowanie dostępne jest po zalogowaniu.