» Blog » Recenzje anime/kreskówek na moim Polterblogu?
27-09-2014 19:16

Recenzje anime/kreskówek na moim Polterblogu?

W działach: Polter, Anime i kreskówki | Odsłony: 598

Hej Polterowicze, co tam u was? ;-)

Ostatnio się zastanawiam, czy nie "spolterować" paru recenzji anime i/lub kreskówek. Mógłbym zacząć od klasycznych Slayersów (ah, klasyczni Sleyersi! :D :D :D), napisać recenzję Free! The Swimming Anime, być może paru kreskówek (Fineasz i Ferb? :D :D :D). Co sądzicie, chcielibyście widzieć u mnie na blogu taki cykl?

[ "Normalnie" po prostu opublikowałbym recenzje przez jeden z Polterdziałów, ale jako że Polter nie zawiera działu "anime" (:( :( :() musze obchodzić to naokoło i publikować jako posty na blogu]

Komentarze


Tyldodymomen
   
Ocena:
+3

Dajeszzzzzzzzzzzzzz iksde iksde iksde

BTW skoro da się recenzować rpg bez grania, to można i chińskie bajki bez oglądania!!!

27-09-2014 19:28
jakkubus
   
Ocena:
+2

No to zacznij od Boku no Pico. :P

27-09-2014 19:38
Kaworu92
   
Ocena:
0

Nie, nie, Boku na Pico nie będzie na pewno :-P <sprawdził w Wiki co to za anime xD>

27-09-2014 19:47
jakkubus
   
Ocena:
0

Nie wiedziałeś co to jest Boku no Pico? Widzę, że nie bardzo się orientujesz w anime, skoro nie znasz nawet ichniego odpowiednika Rickrolla. ;)

27-09-2014 20:10
Kamulec
   
Ocena:
+1

Anime – Film

Manga – Komiks

27-09-2014 20:13
-DE-
   
Ocena:
+2

Tego wlasnie brakowalo na polteru, chinskich pornobajek :/

 

Moze bys lepiej przyblizyl dziatwie prawdziwie wartosciowe, socjalistyczne bajki pokroju Krecika albo Zwirka i Muchomorka? A nie ta skosnooka degrengolada!

27-09-2014 20:13
Z Enterprise
   
Ocena:
0

Jest powód, dla którego na Polterze nie ma bloku anime, manga i innych japfapów. Zgadnij jaki?

27-09-2014 20:14
Kaworu92
   
Ocena:
0

@Z: Nie wiem, serio :D :D :D

Ale chyba posłucham Kamulca i rzeczywiście, recenzje anime i kreskówek bede dawał na Polter-filmach ;-)

PS. Co to "japfap"? 0_O

27-09-2014 20:16
-DE-
   
Ocena:
0

Bo Repek to narodowiec i sinofob?

27-09-2014 20:17
Z Enterprise
   
Ocena:
0

PS. Co to "japfap"? 0_O

To taki neologizm.

27-09-2014 20:20
synthetische
   
Ocena:
0

Napiszesz coś o Anime Prime z Gindie? 

27-09-2014 22:11
jakkubus
   
Ocena:
0

To Anima Prime już wyszła?

27-09-2014 22:24
nerv0
   
Ocena:
0

@Z: Nie wiem, serio

To ja.

27-09-2014 22:59
Z Enterprise
   
Ocena:
0

TY jesteś blokiem japfapu? Czyli jednak taki na Polterze istnieje, i to na dodatek ucieleśniony.

27-09-2014 23:02
Venomus
   
Ocena:
0

No Slayersów, że zrecenzujesz to żadna niespodzianka (przez lata "Xellos" ostro zdradzało zamiłowania ^_^) .

A tak to tylko Smocze Jądra proszę.

 

A jak nie wiesz o japfapie to jesteś taki...niewinny

27-09-2014 23:28
TO~
   
Ocena:
+3

Kawioru, wytłumaczę Ci, bo się koledzy Twoi polterowi podśmiewywają ino. Jafap. Ja Fap. japońskie takie do fapania. Jak jrpg, tyko zamiast erpegować - fapujesz, dig?

27-09-2014 23:59
nerv0
   
Ocena:
+1

A tak na poważnie, to ja tam zawsze chętnie poczytam o jakichś ciekawych anime, aczkolwiek wolałbym dostać jakieś info o nowszych seriach, których jeszcze nie miałem okazji poznać, niż o dawnych klasykach, które w czasach świetności bloku animcowego na RTL7 oglądało się codziennie, nieraz i po dwa razy. :P

W innym wypadku dość ciężko trafić mi na jakieś ciekawe tytuły, bo nie łykam wszystkiego jak leci, a jedynie to o czym mogę przeczytać jakąś opinię i wyniknie z niej, że to pokrywać z moim gustem. Ot na przykład, gdyby nie przypadkowy komentarz pewnie nigdy nie trafiłbym na coś takiego jak Shinsekai Yori i nawet nie wiedziałbym, że ominął mnie kawał fajnego anime.

28-09-2014 00:20
Kilik Lodowa Zamieć
   
Ocena:
+1

Kto nie miał nigdy okresu fascynacji "gupimi chińskimi bajkami" niech pierwszy rzuci pokeballem.

Mi już co prawda dawno przeszło chłonięcie serii za serią, ale z tamtego okresu pamiętam kilka naprawdę niezłych serii (Evangelion, Cowboy Bebop, Samurai Champloo, Hajime no Ippo). Ostatnio obejrzałem Attack on Titan i nawet nieźle się przy tym bawiłem. Chętnie bym poczytał o tego typu anime, bo serie przeładowane japońskim poczuciem humoru (One Piece czy inne Fairy Tail) są trochę męczące jak dla mnie.

28-09-2014 09:59
Z Enterprise
   
Ocena:
+1

Kto nie miał nigdy okresu fascynacji "gupimi chińskimi bajkami" niech pierwszy rzuci pokeballem.

rzuciłbym, ale nie wiem co to jest. I nie, nigdy nie miałem takich fapscynacji.

28-09-2014 11:32
jakkubus
   
Ocena:
+4

Jak nerv0 napisał. Jeśli chcesz recenzować anime, to raczej zabierz się za nowsze albo mniej znane tytuły, bo np. Slayersów zna niemal każdy zainteresowany.

@zigzak

rzuciłbym, ale nie wiem co to jest. I nie, nigdy nie miałem takich fapscynacji.

Niemal każdy na Polterze już wie, że dla Ciebie wszystko, co powstało po malowidłach naskalnych, to zgniła dekadencja i wydumane wymysły smarkaczy. :P

28-09-2014 13:58

Komentowanie dostępne jest po zalogowaniu.

ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.