» Przygody Tintina #04 (Tom czerwony)

Przygody Tintina #04 (Tom czerwony)

Dodał: Paweł 'Singer' Niećko

Przygody Tintina #04 (Tom czerwony)
8.00
9.25
Ocena użytkowników
Średnia z 2 głosów
-
Twoja ocena
Mają na liście życzeń: 1
Mają w kolekcji: 0
Obecnie czytają: 0

Dodaj do swojej listy:
lista życzeń
kolekcja
obecnie czytam
Tytuł: Przygody Tintina #04 (Tom czerwony)
Scenariusz: Hergé
Rysunki: Hergé
Wydawca: Egmont Polska
Data wydania: grudzień 2009
Tłumaczenie: Marek Puszczewicz
Liczba stron: 192
Format: B5
Oprawa: twarda, kolorowa
Papier: kredowy
Druk: kolorowy
Cena: 49 zł

Tom czerwony, w którym znajdują się 3 tomy wydania oryginalnego: Krab o złotych szczypcach, Tajemnicza gwiazda, Tajemnica ''Jednorożca''.

Niestrudzony detektyw Tintin i jego pies Miluś podróżują po świecie i rozwiązują najtrudniejsze zagadki kryminalne.
Młody dziennikarz i detektyw-amator za każdym razem wplątuje się w skomplikowane awantury, które prowadzą go w najdalsze rejony świata. Znów, korzystając z pomocy nieprzewidywalnego kapitana Baryłki, rozwiąże międzynarodową aferę przemytniczą, popłynie na arktyczne wody wraz z ekspedycją naukową poszukującą meteorytu oraz rozwiąże tajemnicę wojennego statku o nazwie "Jednorożec", należącego przed wiekami do walecznego przodka Baryłki.

Zaloguj się aby wyłączyć tę reklamę

Źródło: Egmont Polska

Tagi: Tintin | Hergé | Przygody Tintina | Przygody Tintina #04 (Tom czerwony)


Czytaj również

Przygody Tintina #10: Tajemnicza gwiazda
Spadające nieszczęście
- recenzja
Przygody Tintina #9: Krab o złotych szczypcach
Pierwsze kroki z Kapitanem Baryłką
- recenzja
Przygody Tintina #04 (Tom czerwony)
Tintin, czyli spełnienie młodzieńczych marzeń
- recenzja
Przygody Tintina #05 (tom pomarańczowy)
Krucjata przeciwko złu
- recenzja
Francuski łącznik #2
Czyli co we Francji piszczy

Komentarze


Jeszcze nikt nie dodał komentarza.

Komentowanie dostępne jest po zalogowaniu.


ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.